donderdag 21 juli 2016

Recensie: Razend - Lis Lucassen


Ik mocht dit zomerse boek, Razend van Lis Lucassen, alvast lezen. Volgende week verschijnt het, tijdens het YA Summer Festival van Storm Publishers.Razend is het vervolg op Hitte, maar je kunt ze ook prima los lezen. Bijpersonage Stef uit deel 1 speelt samen met nieuweling Liv de hoofdrol in dit boek. 


De hoofdstukjes zijn lekker kort en wisselen elkaar af in point of view. Daardoor wil je in vliegende vaart verderlezen. 


Bovendien heeft Lis Lucassen een fijne schrijfstijl, die ik het best kan omschrijven als vlot en mooi.


Razend speelt zich niet, zoals Hitte, af op een eiland, maar ergens op een niet nader benoemde plek in Nederland. Toch is de sfeer opnieuw zomers en luchtig.


De spanning tussen de karakters is gedurende het hele boek om te snijden. Beiden hebben een verborgen agenda en een mysterieus verleden, dat je als lezer wilt leren kennen. 


New Adult Razend staat garant voor chemie tussen de personages, een luchtige stijl en een spanning die boeit. Lis Lucassens vervolg krijgt van mij 4 sterren. 

***

EXTRA INFORMATIE:
Op het moment dat deze blogpost gepubliceerd wordt, moet het boek nog verschijnen. De boekpresentatie vindt volgende week plaats, op donderdag 28 juli tijdens het YA Summer Festival. Deze zomerse dag vol festiviteiten is onderdeel van het YA Summer Camp, maar kan ook los bezocht worden. Tickets zijn verkrijgbaar via


Of


Copyright: de afbeeldingen zijn gemaakt met MomentCam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten