maandag 6 juni 2016

Recensie: Verliefd en Verloren - Lizzie van den Ham


Eindelijk: het eerste papieren boek van Lizzie van den Ham is uit! Zij schrijft altijd zulke heerlijke romantische boeken!Verliefd en Verloren gaat over een lerares die verliefd wordt op een leerling. Dit zorgt voor een heerlijke verboden spanning die niet meer weggaat!


Doordat Gemma Julian al kende voordat hij haar leerling werd, blijft het verhaal wel z'n 'verboden' spanning houden, maar voelt het wel heel netjes.


De schrijfstijl van Lizzie kenmerkt zich als een vlot leesbare en niet al te ingewikkelde schrijfstijl. Precies de juiste toon voor een avondje feel good!De karakters zijn leuk en divers, maar niet per se heel diep. Wel tof: Lizzie heeft Gemma en Julian kenmerken gegeven waardoor ze echt bij elkaar passen.


In dit soort boeken wil er nog wel eens sprake zijn van insta-love. Gemma en Julian hebben echter een echte klik. Hun liefde voelt daardoor oprecht. 


Verliefd en Verloren is een heerlijk feel good boek met een verboden spanning door de nette lerares-leerling-relatie. Een boek waar je doorheen vliegt! Ik geef het 4 sterren. 

Copyright: de afbeeldingen zijn gemaakt met MomentCam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten